Upoznaj nas

O nama

Rođendaonica Bubamara je mjesto gdje vaša djeca kroz igru i zabavu edukativno provode vrijeme, gdje se održavaju rođendani s posebnim naglaskom na predstave. To je mjesto gdje dječji smijeh ne prestaje...

Naša je misija svakom posjetitelju pružiti doživljaj koji će ostati u trajnom i neizbrisivom sjećanju te na izvrsnosti inzistiramo.
Posebno smo ponosni na bogatu animaciju te naše profesionalne lutkarske predstave.
Takozvani topli rođendani bez sprava i napuhanaca, bogati animacijom, igrama, disco, karaokama, sa autentičnim lutkarskim predstavama.
Ivana Bogović
Interior Design by Ivana Bogović
Oslikavanje
Anita Husnjak - Tvoja 4 zida
Dječje predstave
Poznata lica kazališne i glumačke scene

Rođendaonica Bubamara je prostor u kojem će vaše dijete stvoriti nezaboravne uspomene. Naša vizija je bila napraviti prostor drugačijim vizualno i ponudom od ostalih prostora za proslave rođendana. Zato smo odlučili paziti na svaki detalj kako bi stvorili prostor u koji se vaše dijete želi vratiti.

Samo uređenje prostora smo prepustili uspješnoj dizajnerici interijera Ivani Bogović  - Interior Design by Ivana Bogović. Cijelu priču upotpunili smo ručno oslikanim zidovima. Stvaranje tih čarobnih slika smo prepustili umjetnici Anita Husnjak  - Tvoja 4 zida. Tako je kaširanjem nastao svaki unikatni komad namještaja/kulisa i stvorio našu bajku.

Osim zabave i edukativne igre naša odluka je bila da s vašom djecom rade samo stručne osobe. Voditeljica rođendaonice je medicinska sestra s više od 20 godina staža u struci, te se u slobodno vrijeme bavi slikarstvom, kreativnim radom te osmišljavanjem lutkarskih predstava. Koja pažljivo izabire animatore za rad. Zato su naši animatori stručno obrazovni (učiteljski fakultet) s bogatim iskustvom u radu s djecom.

Brigu o predstavama i programu za vaše mališane vodi naš voditelj iza koga je 25 godina rada u kazalištu, a autorske tekstove za njih piše dramaturginja Dina Vukelić. Zato ćete nerijetko na našim predstavama čuti glasove poznatih lica kazališne i glumačke scene. To su: Vedran Mlikota, Nikša Butijer, Vilim Matula, Borko Perić, Branka Trlin ,Hrvoje Kečkeš, Nikša Butijer ,Josip Brakus, Matija Šakoronja i Luka Petrušić.

Zašto mi?


Bubamara predstavlja mjesto gdje se svako dijete može osjećati voljeno, prihvaćeno i sretno, nudeći prilagođeno i sigurno okruženje za slavlje i igru. Razlikujemo se od drugih rođendaonica u Zagrebu jer pružamo posebnu pažnju djeci s posebnim potrebama i onima s određenim zdravstvenim izazovima, zahvaljujući stručnom medicinskom osoblju koje je uvijek na raspolaganju.

Naša ponuda nije standardizirana; mi prilagođavamo hranu, piće, i aktivnosti tako da se svako dijete osjeća posebno i uključeno. Ovaj pristup temelji se na dubokoj predanosti i stručnosti naše osnivačice, medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u radu s neurorizičnim osobama. Njezina vizija je stvoriti prostor gdje svako dijete može uživati u čaroliji djetinjstva, neovisno o svojim izazovima.

Naš cilj je osigurati da svako dijete doživi radost zajedničke igre i proslave, pružajući im nezaboravne trenutke sreće i osjećaj da pripadaju, bez obzira na sve. 

Didaktičke igračke

S puno pažnje se birao asortiman didaktičkih igračaka i rekvizita tako da je sva pažnja usmjerena u razvoj djeteta.

Rođendaonica

Kod nas proslavite rođendane za pamćenje. Naši rođendani su tematski, s maskotama i kostimima- kako vi odaberete. U raznorazne pakete rođendana ulaze maskote, kostimi, torte, poklon za slavljenika, lutkarske predstave te mnoštvo bogatih dodatnih sadržaja.

Također proslave i predstave mogu biti organizirane na vašoj adresi ili prostoru koji vi odaberete.

Ako želite doma svojoj djeci organizirati kostimirano iznenađenje mi ćemo vam iznajmiti naše kostime s animatorom.
Saznaj više

Studijsko fotografiranje:

U ovo blagdansko doba organizirali smo fotografiranje Vas i Vaših mališana u božićno uređenom prostoru s Djedom Božićnjakom i Sv. Nikola.

Naša profesionalna oprema i fotograf napravit će za vas savršene obiteljske uspomene koje traju!
Saznaj više

Najam maskota i kostima:

Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od sretnog i nasmijanog djeteta, a zamislimo tek sreću i nevjericu u očima kada ugleda najdražeg lika iz crtića uživo!

Nudimo Vam mogućnost da maskote i kostime dovedete u vlastiti dom ili na lokaciju Vaše proslave uz najam kostimiranog animatora, te da ih izaberete uz naše rođendanske pakete.

Jedan od najpopularnijih paketa je maskota ili kostim s predstavom u vašem domu.

Zasigurno, izabravši vašem djetetu maskotu ili kostim sigurno neće pogriješiti.
Saznaj više

Jako smo ponosni na naš humanitaran rad

Rođendaonica BuBaMaRa se bavi i humanitarnim radom, te dio svoje zarade daje najpotrebnijima preko humanitarnih udruga. Na naš humanitaran rad smo jako ponosni.

Obratite nam se s punim povjerenjem upitima i idejama i dozvolite da vam pomognemo ostvariti savršene trenutke za vašu djecu.

Veselimo se druženju s vama!

095/ 360 9952
[email protected]

Dugave: Hribarov prilaz 5
Maksimir: Maksimirska cesta 104
 
Vl. Dejana Trbović
OIB 19571749273
IBAN: HR7724020061140533857

Rođendaonica Bubamara. Sva prava pridržana. Izrada Timis Digital

15% popusta na sve pakete koji se slave od ponedjeljka do četvrtka, te sve termine subotom i nedjeljom od 13:00-15:00h